Blog
subota, listopad 24, 2009
U ovaj kasni sat kada ne mogu spavati, na TV-u nema ništa zanimljivo, sjetih se Vas dragih blogera i koliko me ovdje dugo nije bilo. Malo Vas obiđoh i primjetih kako i Vas nekih nije dugo bilo ovdje. Nije me bilo jer nekako nisam nalazila riječi za pisanje, jednostavno nije bilo inspiracije, a i život mi je bio jednoličan i u tom razdoblju se ništa značajno nije događalo. No, s početkom ljeta u meni su se polako počele događati neke pozitivne promjene pa sam krenula s dijetom, s tečajevima engleskog i talijanskog.... Nekako mi je došlo da nakon tri i pol godine, kako sam se stalno davala i prilagođavala drugima, je konačno došao red na mene, da se pozabavim sobom i da poradim na sebi, kako duhovno tako i tjelesno. Dijete mi je bilo centar svijeta, a sada je to curica od skoro 4 godine koja više ne treba moju 24satnu pažnju i njegu. Štoviše, u fazi je kad želi pošto-poto odrasti, sve činiti sama i biti najveći dio vremena sa svojim vršnjacima. Stoga sam je ove godine i upisala u vrtić i odlično joj je.

Kako ne radim više, a ne trebam niti objašnjavati zašto kad svi znamo kakva je danas situacija, počela sam redovito hodati s prijateljicom po 5km dnevno. Nakon mjese dana kilometražu smo povećale na 7 do 10km dnevno, a već prošli mjesec smo k tome dodale i aerobic 3x tjedno. Naravno, uz reduciranje prehrane, rezultati nisu izostali. Dakle, nakon  4 mjeseca (sada) rezultat je 20kg manje. Da se osjećam i izgledam sjajno ne trebam ni govoriti.

Kako sam se i prije trudnoće bavila sportom (trčanjem), tako sam prije 3 dana ponovno počela sa tom aktivnošću jer došlo je hladnije vrijeme pa mi se više ne hoda po 1,5h po hladnoći a i dani su puno kraći. Pa sam odlučila ponovno krenuti s trčanjem, a osim toga više mi nije potrebno mršaviti nego samo održavati ovu težinu od 65kg. Pored toga idući tjedan mi počinje predavanje za web dizaj pa ću se oko toga morati dobrano potruditi ako želim to dobro savladati. I eto, to je ukratko sve ono što se zbivalo u protekla 4 mjeseca. Potrudit ću se u idućim postevima detaljnije obraditi svaki dio, i one koji nisu sad spomenuti, danas samo u kratkim crticama.

P.S. Vani puše „orkanski“.                                                                                                                                   P.P.S. Kako sam ponovno primjetila pišući sad koliko sam se promijenila kao osoba i kako se gotovo ne mogu usporediti o onom osobom koja sam bila prije 4 mjeseca.

Pozdrav svima
xsilla @ 03:14 |Komentiraj | Komentari: 18 | Prikaži komentare